Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es

L'anglès Ben Brown succeeix a l'espanyol com a campió del món en marató

PIRAGÜISME • 25.09.2010
No ha pogut ser. L'asturià Manuel Busto no ha pogut revalidar el seu títol de campió del món i fer-se amb la qual hagués estat la onzena corona mundial. El britànic Ben Brown l'ha superat en un llarg i ajustadíssim esprint, on també hi havia el sud-africà Leonard Jenkins, bronze.

L’anglès ha estat massa ràpid. "A l'esprint final l’he vist molt a prop, pensava que si el deixava remar tan fort s’acabaria cansant", ha declarat el palista espanyol en les seves primeres declaracions al baixar de la piragua.

Fantàstica l’actuació de l’altre representant espanyol, José Maria Pariente, que en alguns instants de la prova ha arribat fins i tot a atrapar al grup de favorits i a lluitar per les medalles. Al final, ha aconseguit una meritòria setena posició.

Demà és l'última jornada dels campionats i serà el torn de les embarcacions d'equip sèniors. A les 09:30 comencen les dones en K2, tres minuts més tard  les C2 i a les 12:30 els K2 Homes, on competirà el banyolí Albert Corominas, amb el palentí Jorge Alonso. Esperem que l'esprint no sigui el seu problema i acabin donant una nova alegria al combinat espanyol.

Consulta els resultats en aquest enllaç

_DSC0141
_DSC0215
_DSC0343
P1010458
IMG_5744
Mitja Marató 001
Inici de sessió