Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Els banyolins Adrià Mitjavila i Anna Pagès participaran a la Coupe de la Jeunesse

CNB · 04.07.2012
Des de fa anys, Banyoles és una de les seus de la selecció espanyola de rem que entrena durant tot l’any a l’estany i on prepara les grans cites internacionals. Aquesta proximitat amb els millors regatistes és potser un dels factors que explica perquè molts esportistes del Club Natació Banyoles solen arribar a la selecció nacional.

Els dos banyolins Adrià Mitjavila i Anna Pagès han realitzat una temporada excel·lent en la què s’han proclamat campions de Catalunya i d’Espanya en diferents embarcacions. El seu estat de forma, junta amb la seva qualitat i trajectòria esportiva dels últims anys no ha passat desapercebut pels tècnics de la Federación Española de Remo i han estat cridats per formar part d’una concentració nacional.

Des del 25 de juny, diferents remadors de tot Espanya en categoria juvenil estan concentrats a les instal•lacions del Club entrenant-se i formant embarcacions d’equip per acabar decidint qui acabarà sent seleccionat per participar al Campionat del Món Juvenil (Bulgària, del 13 al 19 d’agost).

On ja tenen assegurada la seva presència és a la Coupe de la Jeunesse, que es disputarà a Banyoles el 20, 21 i 22 de juliol

 

Joan Anton Abellan
IMG_3102
IMG_2983
Miquel Noguer
2012-02-18. Reunión Delegados y Directiva Coupe de la Jeunesse
Constitución Comité Organizador

 

       

 

Inici de sessió