Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
El futur del rem europeu es concentrarà a Banyoles aquest cap de setmana

REM · 17.07.2012
Aquest cap de setmana la ciutat de Banyoles tornarà a acollir un altre esdeveniment esportiu internacional poc més d’un mes després d’organitzar amb èxit la Copa del Món de Triatló.

Es tracta de la 17a edició de la Coupe de la Jeunesse, una competició a nivell europeu on els remers en categoria juvenil competeixen durant dos dies i en totes les modalitats – també s’inclou el 8 femení –.

A Banyoles s’hi aplegaran un total de 275 remers (193 en categoria masculina i 93 en la femenina) que formaran un total de 94 bots. La selecció espanyola comptarà amb 37 esportistes, dels quals molts disputaran també el Campionat del Món que es disputarà a Polònia el mes de setembre. Formaran part de l’equip els banyolins Adrià Mitjavila i Anna Pagès.

A més d’Espanya, també hi prendran part 9 països més: Àustria (15), Bèlgica (27), França (27), Gran Bretanya (40), Irlanda (16), Itàlia (40), Holanda (24), Polònia (20) i Suïssa (27).

Es tracta d’una competició molt exigent i on prima l’esforç col·lectiu ja que la victòria final serà per aquell país que aconsegueixi més punt en el còmput global després de totes les regates disputades. Fins a dia d’avui, només tres països han aconseguit la victòria final: Gran Bretanya, Itàlia i França.

La competició començarà el divendres a les 17:30h amb una única regata, la del 8 femení per donar pas a la cerimònia d’inauguració dels campionats. El dissabte les proves s’iniciaran a les 9:30h en horari de matí i tarda, mentre que diumenge només hi haurà jornada matinal.

L’any passat es va celebrar a Ottensheim (Àustria) mentre que el 2013 passarà a Hongria, amb la localitat encara per confirmar.

 

Constitución Comité Organizador
2012-02-18. Reunión Delegados y Directiva Coupe de la Jeunesse
Miquel Noguer
IMG_2976
IMG_2983
Joan Anton Abellan

 

       

 

Inici de sessió