Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Itàlia lidera la 2a jornada de la Coupe de la Jeunesse

REM · 21.07.2012
Itàlia ha estat la clara dominadora de la 2a jornada de la Coupe de la Jeunesse. No només ha aconseguit classificar tots els bots per a la final A sinó que, a més a més, tots ells han pujat al podi.

De les 12 finals disputades, 6 victòries se les han endut les embarcacions italianes. Quant a la resta de medalles, 5 han estat de plata i una de bronze. Aquests magnífics resultats col•loquen Itàlia primera en el còmput global (140 punts) i tot a favor per la victòria final.

La representació espanyola ha estat notable i s’ha penjat 6 medalles més després de la plata aconseguida ahir. Tres d’elles han estat d’or, obtingudes pel JF2- de Núria Barrios i Laura Monteso (7’44”93), l’JF1x femení d’Aina Cid (8’09”06) i el JM2- de Julio Casielles i Álvaro Romero (7’07”33). La resta de medalles han estat una de plata i dues de bronze.

Pel que fa a la presència banyolina, els dos remers participants han aconseguit pujar al podi. Adrià Mitjavila ho ha fet en la segona posició, després d’aconseguir la plata en esquif (7’26”81), per darrera de l’italià Davide Magni (7’21”97). L’Anna Pagès s’ha fet amb una nova medalla, en aquest cas de bronze amb el quatre escull.

Demà es disputarà l’última jornada del campionat amb regates només al matí, on es tornaran a celebrar les mateixes proves que aquesta tarda.

Consulta els resultats en aquest enllaç.
Visita la galeria fotogràfica del Campionat, aquí.


Fotos: Carles López
 

Constitución Comité Organizador
Miquel Noguer
IMG_2983
2012-02-18. Reunión Delegados y Directiva Coupe de la Jeunesse
IMG_3102
Joan Anton Abellan

 

       

 

Inici de sessió