Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Gairebé 200 equips es concentren al Parc de la Draga per disputar el 3r triatló popular de relleus de Banyoles

05.07.2011 - CNB
Dissabte passat el Parc de la Draga va acollir la tercera edició del Triatló Popular per relleus de Banyoles. Aquest any va comptar amb gairebé 200 equips participants que per equips havien de disputar 1.100 metres de natació, 7km de carrera a peu i finalment 12km de ciclisme.

El tret de sortida es va donar a les 17:30h. En poc més de 15 minuts els primers nedadors arribaven a la zona de transició. En el grup capdavanter hi havia el triatleta i nedador del CNB Pau Castellvell i el palista Albert Corominas. Els 7km de cursa a peu van realitzar-se a molt bon ritme tot i la calor i en menys de 30 minuts ja havien arribat un bon grapat de corredors que havien donat el relleu a l’últim participant de l’equip, que hauria de pedalar uns 12km en BTT.

Els guanyadors absoluts van ser el Rovellons Team format pels locals Pau Castellvell, Dani Martí i Jordi Quintanes, que van imposar-se als Tri-Tri-Tri d’en Pep Inglada, en Salvador Ciurana i l’Arnau Masferrer.

En noies, Les nenes (Glòria Espinar, Marta Lora i Natàlia Cebrià) va arribar poc abans que les banyolines de l’equip Planeta Magic Negre format per la Rut Casanovas, Adela Font i Cristina Omedes.

Els vencedors de la categoria mixte van ser els Sagi 2, també de Banyoles, format per l’Annabel Navío, en Pau Figueras i en Ramon Surroca; mentre que en la categoria familiar, els Roca’s Power (Joan, Quim i Albert) van imposar-se als Germans Rafart.

En acabada la prova, es va realitzar l’entrega de trofeus als millors equips, a la millor disfressa i a l’últim equip classificat. Es va acabar la jornada amb una botifarrada de germanor i el sorteig de regals cortesia de diferents comerços i restaurants banyolins.
 

Foto: Maria Willie

IMG_7408
IMG_7620

 

 

 

Inici de sessió