Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
La Copa d’Europa de Triatló estrena merchandising

06.07.2011

La Copa d’Europa de Triatló que se celebrarà a Banyoles a finals de juliol ja té el merchandising commemoratiu a punt. Per a l’esdeveniment s’han fabricat camisetes tècniques, tovalloles, tasses, gorres, bosses, pins i adhesius, tots ells basats en el logotip i en els 3 colors corporatius de la prova.
L’equipació es podrà adquirir a l’stand d’Arpuba durant els dies de la competició al village comercial situat al costat del circuit. En aquest espai també hi haurà una demostració i venta de marques especialitzades en equipament esportiu a més a més de productes típics de la comarca.
La Copa d’Europa de Triatló es disputarà el 31 de juliol. Emmarcat dins la categoria Premium, la més alta de les copes d’Europa, repartirà 25.000€ en premis. El dissabte anterior a la prova també es disputarà una triatló popular en modalitat esprint per a qui desitgi iniciar-se en la pràctica de l’esport i un triatló classificatori per al Campionat d’Espanya de triatló. S’espera una assistència de més de 1000 atletes durant tot el cap de setmana.

Veure tot el merchandising.
Contacte: premsa@banyoles2011.cat

IMG_7620
IMG_7408

 

 

 

Inici de sessió