Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Els voluntaris ja comencen a treballar

11.07.2011

Foto de Carles López Bustins.

El passat divendres a la sala d’actes de l’ajuntament de Banyoles es va donar inici a les tasques de voluntariat de la Copa d’Europa de Triatló que se celebrarà a Banyoles l’últim cap de setmana de juliol.
L’acte va ser presidit per en Joan Anton Abellan, director de la competició que va recalcar la importància del voluntariat per assolir un èxit organitzatiu i ciutadà.

Seguidament, la tècnica d’esports de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Mach va mostrar els circuits i les diferents àrees de participació.

A tres setmanes de l’inici s’ha assignat equip als voluntaris segons les tasques a dur a terme durant la competició, que estaran distribuïts a les zones d’aigua, ciclisme, carrera o transició i també en zones d’atenció al públic i periodistes com el punt d’informació o l’àrea de premsa.

S’espera comptar amb un equip d’uns 150 voluntaris per dia que faran de ben segur, que públic i esportistes s’enduguin la satisfacció d’haver assistit a un esdeveniment internacional d’alt nivell.

La Copa d’Europa de Triatló es disputarà el 31 de juliol. Emmarcat dins la categoria Premium, la més alta de les copes d’Europa, repartirà 25.000€ en premis. El dissabte anterior a la prova també es disputarà una triatló popular en modalitat supersprint per a qui desitgi iniciar-se en la pràctica de l’esport i un triatló classificatori per al Campionat d’Espanya de triatló. S’espera una assistència de més de 1000 atletes durant tot el cap de setmana.

IMG_7620
IMG_7408

 

 

 

Inici de sessió