Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Les inscripcions marxen a bon ritme

12.07.2011
Actualment hi ha més de 700 triatletes inscrits per a la competir durant l’últim cap de setmana de juliol a Banyoles.

Falten poc més de dues setmanes per a la Copa d’Europa de triatló que se celebrarà a Banyoles l’últim cap de setmana de juliol. Les inscripcions per a les tres proves que es disputaran es van obrir a principis de juliol i veient al ritme de les inscripcions realitzades durant aquests 10 dies tot fa pensar que s’esgotaran les places disponibles.

A dia d’avui, les tres proves compten amb més de 700 inscrits. Actualment, la Copa d’Europa del 31 de juliol compta amb 75 triatletes masculins i 55 femenins. Les proves de dissabte també tenen una llarga llista de participants: el classificatori per al Campionat d’Espanya compta amb gairebé un centenar d’esportistes d’elit i més de 350 per als diferents grups d’edat. La triatló popular en modalitat superesprint també ha despertat l’interès de més de 130 esportistes que s’estrenaran en la pràctica de l’esport.

S’espera que al voltant d’uns 1000 triatletes competeixin a Banyoles, ja que les inscripcions encara no estan tancades. Per al triatló superesprint del 30 de juliol les inscripcions es tancaran la mateixa setmana de la prova, mentre que per al classificatori per al Campionat d’Espanya és dimarts vinent, 19 de juliol. Per a la Copa d’Europa de Triatló, reservada als esportistes d’elit, el termini d’inscripció ja ha finalitzat.

 

IMG_7408
IMG_7620

 

 

 

Inici de sessió