Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Carles Pulido i Paula Routier s’imposen amb autoritat al primer Triatló Popular Supersprint de Banyoles

30.07.2011
S’acaba de disputar la primera edició del triatló popular superesprint de Banyoles. Fins a 374 triatletes s’han congregat aquesta tarda a l’estany de Banyoles per prendre-hi part, disposats a nedar 400 metres, pedalar 11km i realitzar un recorregut de carrera a peu de 2,5km.

El vencedor en categoria masculina ha estat en Carles Pulido, del CERRR Igualada amb un temps de 31’51”. En femenina, la millor ha estat la banyolina Paula Routier que ha parat el cronòmetre en 37’57”, en la 38a posició de la general.

El primers en sortir de l’aigua ha estat un grup de tres atletes on liderat per Gerard Rodríguez. Pulido arribava en un segon grup a mig minut, que ha remuntat al damunt de la bicicleta i ha arribat primer a la transició per afrontar tot sol i amb gairebé un minut de diferència els 2,5km de carrera a peu.

Els llocs d’honor, però, encara s’havien de decidir, amb un grup de sis triatletes amb opcions de podi. Al final, però, el més ràpid ha estat el francès Romain Swidurski, segon amb 33’23”, que ha arribat tant sols 4 segons per davant del tercer classificat, en Toni Pallarés (Club Triatló Vallirana).

En categoria femenina, el domini de la Paula Routier ha estat total. Ha sortit primera de l’aigua i ha arribat també primera a la transició de la bicicleta. A la línia de meta ha arribat amb més d’un minut de diferència respecte la segona classificada, l’Alba Pérez (39’17”) i la Cristina Millà (39’58”).

A les 5 de la tarda, es donarà la sortida als grups d’edat i a les 7 de la tarda l’elit masculina i femenina. Les dues curses es realitzaran en la modalitat esprint (750m de natació, 20km de bicicleta i 5km de carrera a peu).

Podeu consultar els resultats definitius de la prova aquí.

 

 

IMG_7620
IMG_7408

 

 

 

Inici de sessió