Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
La junior Laura Gómez guanya en categoria absoluta

 30.07.2011

Aquesta tarda a les 17.00 s’ha celebrat el triatló classificatori pel Campionat d’Espanya de Triatló i tot i que res feia pensar que no quedaria ni rastre de la pluja de primeres hores de la tarda el sol ha fet acte de presència per acompanyar als esportistes en la jornada.

Els diferents grups d’edat que han pres part de la competició han realitzat 750 m. de natació, 20 km en bicicleta i finalment 5km de carrera a peu a les immediacions de l’estany.

En aquesta prova també hi han pres part els cadets i juvenils que tot i no poder-se classificar pel Campionat d’Espanya disputaven la competició que forma part del circuit Series Nacionals de Cadets i Juvenils, una de les sorpreses de la competició ha estat el nivell dels cadets, que han finalitzat la prova a un ritme gairebé tan intens com els seus rivals juvenils i de grups d’edat.

David Rovira del CN. Mataró després de liderar la carrera a peu s’ha coronat vencedor deixant enrere a Gabriel Cardeñosa del C.N. Catalunya i Josep Antoni de la Mora del C.N. Vic - ETB amb una avantatge de gairebé 30 segons.

Pel que fa a les fèmines, la primera en sortir de l’aigua va ser la jove cadet Jèssica Brillas amb un increïble temps de 10:42, per davant d'Anna Flaquer (10:42) del Team Calella Triathlón, que ha sortit la primera de la transició però en el tram del ciclisme no ha pogut aguantar el ritme de les seves perseguidores.

La júnior Laura Gómez del Reus Ploms ha recuperat posicions durant el tram de bici i ha arribat primera a la transició i durant la carrera a peu no ha parat de treure avantatge a les seves rivals, finalitzant amb superioritat primera a gairebé un minut de la segona. Darrere seu ha arribat la també junior Anna Noguera del C.A. Igualada i el bronze ha estat per Anna Flaquer que no ha pogut alçar-se amb l’or tot i haver-lo tingut molt a prop durant tota la competició.

La nota curiosa de la jornada ha esta la presència de Montserrat Clavero de la categoria de 55-59 del Reus Ploms que ja va competir en el primer triatló celebrat a Banyoles l’any 1986 i no ha volgut perdre l’oportunitat de rememorar aquella fita 25 anys després.

Veure resultats

IMG_7408
IMG_7620

 

 

 

Inici de sessió