Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, valora molt positivament la celebració de la Copa del Món de triatló de Banyoles

BANYOLES.CAT · 20.06.2012
L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat que aquest cap de setmana molta gent s’ha acostat a Banyoles a les diferents proves de triatló del dissabte i a la destacadíssima Copa del Món de triatló de Banyoles. I aquest fet sumat a la difusió als mitjans de comunicació ha complert un dels objectius principals de la prova que era, segons Miquel Noguer, “la promoció econòmica, cultural i turística de Banyoles”. Per l’alcalde, “volem ser referents en rem, piragüisme, triatló o la BTT, per l’esport i també perquè genera riquesa, i això és el que s’ha de fer en aquest moment”.

Per Noguer, la Copa del Món de Triatló de Banyoles “ha situat Banyoles definitivament com un punt de referència en triatló a tot el món. I ho hem de continuar essent”. I és que des de la vora de l’Estany de Banyoles, i en un paratge idíl•lic, es podien veure les tres modalitats del triatló i els esportistes vinguts d’arreu del món per competir a Banyoles.

Mirant el futur, “la voluntat de l’Ajuntament és fer el 2013 una nova Copa del Món de triatló de Banyoles”, segons ha manifestat Noguer. També, s’hi han mostrat a favor les federacions catalana, espanyola i internacional de triatló, la Generalitat de Catalunya, i el Consejo Superior de Deportes. Així doncs, caldrà esperar que aquesta voluntat trobi partides pressupostàries per a l’any vinent.

Per altra banda, l’alcalde de Banyoles ha explicat que Marisol Casado, presidenta de la Unió Internacional de Triatló (ITU), va felicitar-lo per la bona organització de la Copa del Món de triatló. L’alcalde també ha destacat la bona organització i ha agraït la tasca dels 250 voluntaris.

2012-06-17 10.56.06
2012-06-17 11.48.43
2012-06-17 15.37.56
2012-06-16 19.43.53

 

 

 

Inici de sessió