Consorci Esportiu
Contacte   |  
ca | es
Presentació del Campionat d’Espanya de triatló i el Campionat d’Europa de triatló per a clubs

Banyoles tornarà a ser protagonista del millor triatló estatal i europeu aquest 2016. Després d’alguns anys entre campionats del món i copes d’Europa de triatló, Banyoles aposta per al Campionat d’Espanya de triatló i per al Campionat d’Europa de triatló per a clubs.

El Campionat d’Espanya, a més de la categoria elit tant masculina com femenina (4 de setembre), també serà per a grups d’edat i paratriatletes (3 de setembre). Una bona manera per atraure molt més triatletes a Banyoles.

El dia 3 de setembre al matí hi haurà el Campionat d’Europa de triatló per a clubs en format de relleus i de manera mixta entre nois i noies. Serà la primera edició d’aquesta competició europea, un fet històric. A la tarda serà el torn del Campionat d’Espanya de paratriatló i després dels grups d’edat. Alhora s’ha programat per al mateix dissabte la XXXI edició del Triatló olímpic de Catalunya. Ja fa setmanes que hi estan treballant els voluntaris, l’Ajuntament de Banyoles i les federacions catalana i espanyola de triatló. Un dels participants serà l’olotí Nan Oliveras que voldrà revalidar la primer posició aconseguida al Campionat d’Espanya celebrat a Altafulla el passat 2015.

El circuit de Banyoles serà com sempre al voltant de l’Estany. Amb la natació a l’estany i els circuits de bicicleta i carrera a peu al seu voltant. Està previst que més de 1.200 triatletes siguin a Banyoles aquell cap de setmana.

Inici de sessió